WAT IS ENERGY COACHING

Jij hebt een droom maar iets houdt je tegen om het te realiseren. Natuurlijk, er gaat een eng virus rond maar de meeste obstakels zijn ontwikkeld in je vormende jaren. Ze vormen de rode draad in je gedrag. Logisch, want ze houden je veilig weg van het het onbekende. Wat als ik je vertel dat 95% van ons gedrag onbewust is? Dit gaan we functioneel inzetten in onze sessies. Door middel van coaching modellen, (spirituele) bewustwording en hypnovisualisatie maak je contact met je hogere zelf, het ware doel en het pad dat je kunt bewandelen om er te komen. Dit vormt een shift in je bewuste gedrag voor een voelbare verandering voor jezelf en de mensen om je heen. 

Actualisation_Shar.jpg
Phychological_Basic_Shar.jpg

VAN DROMEN NAAR DOEN

Nu is je doel en droom helder. Je hebt er zelfs  van kunnen proeven tijdens de oefeningen. Ook heb je geleerd om te breken met je obstakels en wat je nodig hebt voor optimale energiehuishouding. Nu is het tijd om je kracht te omarmen en de stap te zetten voor persoonlijke groei. Living the dream! Je gaat het écht doen, precies zoals jij het wilt. Want niemand kan het zoals jij het kunt en de wereld heeft jouw droom nodig. 

 

Op het moment jij in je kracht stapt en je droom volgt ben je een magneet voor mensen, tools en ervaringen die je nodig hebt voor realisatie. Het hele universum doet mee en je maakt impact op de wereld om je heen.

 

Ik help je vanuit ervaring, bewezen tools en accountability. Geloof me, je gaat met volle teugen genieten van het proces in dankbaarheid voor je eigen kunnen. Jouw transformatie werkt aanstekelijk!

EMPOWERMENT WORKSHOPS & SPEAKING

House of Flux organiseert meerdere Energy Coaching en Empowerment Workshops. Voorbeelden hiervan zijn de workshop 'van dromen naar doen' bij Flink Yoga. Rewrite your Future workshop in samen werking met Harpers Bazaar en 'The Female Vision' met The Empowerment Network en Silk Studio in Amsterdam. Wil jij meedoen aan een workshop of Sharon uitnodigen als workshop host of speaker? Stuur een berichtje hieronder. 

WhatsApp Image 2020-09-05 at 09.01.30.jp
Schermafbeelding 2019-09-10 om 10.45.54.

Amber de Wilde de Ligny - Make Up Artist en Ondernemer (Amsterdam)

"Het is bizar hoe 100 gedachtenspinsels samenkomen en helder worden... Nu heb ik focus en zicht op wat ik écht leuk vind om te doen. Wat mijn dromen zijn. Daar kan ik nu concreet mee aan de slag. Sharpie geeft je door haar stralende energie de ruimte om mind, body en soul in verbinding te brengen met waar je op dit moment mee bezig bent... Je gaat 'vanzelfsprekend' handelen. Daar krijg jij gegarandeerd +100% positieve energie van."