• sharon

Vol goede energie weer aan het werk

Ik ben terug! ✨ Maar is iets anders aan mij. Ik ben anders als coach, mens en ondernemer.


Tijdens mijn zwangerschap begon het al. Mijn jaar had ineens 8 maanden door mijn verlof dus ik moet ik zorgen voor continuïteit. Ik zette de Energy Academy Course op waardoor coachees ook tijdens mijn verlof de regie over hun energie konden pakken, ook zonder mij.


Gekscherend zei ik: ‘zelfs tijdens het baren kunnen mensen met een druk op de knop mijn E-course afnemen!’


Door het moederschap is mijn bedrijf naar het volgende niveau gegaan. Mijn tijd is waardevoller en dat reflecteert terug in mijn aanbod.


Nu ervaar ik hoe je bedrijf met je blijft meegroeien in elke fase. Hoe je bedrijf voor je gaat werken in plaats van andersom.
25 weergaven0 opmerkingen