Ik geloof dat jij het liefste doet wat je het meeste energie geeft. Maar iets houdt jou tegen om je droom te realiseren. Met mijn hulp neemt je de regie over jouw energie, maak je ondersteunende keuzes en trek je aan wat resoneert. Zo maak je de shift van dromen naar doen. 

Mijn manier van begeleiden is energiek en empowering. Het geeft je kracht, laat je stralen en brengt je in contact met je innerlijke wijsheid.

Je leert werken met tools uit de wereld van coaching en psychologie. Daarnaast ontvangt spirituele ondersteuning om je droom naar de werkelijkheid te brengen. In groepsverband en één-op-één.  

Als Energy Coach, Spreker en Workshop Facilitator ondersteun ik je in het proces van persoonlijke groei. Vol vertrouwen en in optimale energie! Eindelijk breek je met de onzekerheid en zorgen. Ik ben jouw persoonlijke gids en het hele universum doet mee. High vibes guaranteed!
 

Sharon 


 

Jesje Veling Photography-8320.jpg
carlota+guerroro+womenhood+-+diversity (

ENERGY COACHING

GROUP WORKSHOPS

EMPOWERMENT SPEAKING

HBZ00035173.jpg

Start a Chat

Vraag een persoonlijke introductie aan via de chat of mail via de contactpagina.

Choose a Plan

Kies je programma op basis van je wensen en behoeften. 

Book a Session

Boek je introductiesessie online of email sharon@houseofflux.com

Hi, IK BEN SHARON EPSKAMP

MAAR JE MAG OOK SHARPIE ZEGGEN

Geaccrediteerd Coach  (NOBCO, EMCC ) 

Oprichter House of Flux Energy Coaching 

Naast oprichter van House of Flux ben ik trotse zus van Rachel en Jade en woon ik in Amsterdam met mijn vriend. Als ik niet aan het coachen ben werk ik aan de realisatie van mijn eigen dromen...  

Ik krijg energie van het faciliteren van groei in de wereld. Dat is mijn purpose en dat doe ik door middel van mijn passie: energy coaching.

Dit is de basis van programs, samenwerkingen en ondernemingen die ik opzet. Hiermee wil ik een miljoen mensen in contact brengen met hun dromen, over de hele wereld. Flinke ambitie hè? Energie is hierbij mijn grootste tool. 

Vorig jaar was transformationeel voor mij. Na bijna 10 jaar ervaring in de mediawereld (LINDA., Wayne Parker Kent en Spotify) mijn studie (Media & Informatie Management HvA) en North Park University Chicago vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Ik trok de stoute schoenen aan voor een opleiding aan de Academie voor Psychotherapie. Nu heb ik letterlijk een 'dream business' met House of Flux en help ik coachees over de hele wereld.

Bekend van partnerships met

logo@2x (1).png
unnamed.jpg
WHITE_PROFIEL 2.PNG
Schermafbeelding 2020-12-16 om 15.43.48.
logo_HRBS_300_300.png
logo.png
unnamed.jpg

Sonya Simmonds - Spotify Head of Workplace (Stockholm)

Sharon is energetic yet calm and reflective. Her thoughts of how you can reset, rethink and reapply with energy at the focus, has made me really prioritize keeping my energy levels up and seeing the impact that those positive vibes have had on others around me has been so satisfying and encouraging. After my first energy coaching session with Sharon , my thought flew directly as to how Sharon could give my team the same boost! 

House of Flux Philosophy

‘House of Flux’ supports the process of energy flow,

to reach your goals and grow. Wherever you are around the globe. You can tune in and find the House of Flux within'.