ONTMOET JE MEEST ENERGIEKE ZELF

Om alles uit dit geblokte uur te halen ga je naar je e-mail en neem je de methode rustig door. 
Zorg dat je van de methode een gewoonte maakt en geniet van de energie die vrijkomt.
Zin om de regie over je energie pakken met de Energy Academy Course?

DEZE COURSE IS PERFECT VOOR JOU ALS JIJ

Op een kruispunt staat in je leven en voelt dat er meer is

 Je energieloos voelt en de regie over je energie wilt pakken

Je jezelf constant wegcijfert, maar jezelf weer op 1 wilt zetten

Je vaak onzeker bent, maar weer in jezelf wilt geloven  

Professioneel vastzit en eerst aan je energie wilt werken

Je relaties een boost wilt geven door aan jezelf te werken

Meer vanuit je hart wilt leven en minder uit je hoofd

Streng bent voor jezelf en zachtere energie wilt ervaren

Moeite hebt om energie-ondersteunde keuzes te maken

Een leven vol vertrouwen, energie en kracht kiest

METHODES VOOR EEN STRALEND BESTAAN

ZO PAK JE DE REGIE OVER JE ENERGIE 

Wist je dat één vijfde van onze energie rechtstreeks naar ons brein gaat? Jouw arme brein heeft haar handen vol gehad aan het reguleren van emoties zoals (covid)angst, veranderende werkomstandigheden en fysieke stress. Niet gek dus als je energieverlies hebt ervaren.

 

Dit is hét moment om de regie over je energie te pakken. Met behulp van 6 krachtige modules pak de regie over je energie. Volledig op je eigen snelheid. Dit is wat je gaat leren toepassen: 

✔ Visualiseer je meest energieke zelf

Alles is energie en hoe je dit inzet 

Manage je energie op jouw manier

✔ Shift je mentale energie in jouw voordeel
Balanceer je mannelijke vs. vrouwelijke energie

Stap in de schoenen van je meest energieke zelf 

THE ENERGY ACADEMY COURSE START 27 JULI 

6 Krachtige Modules 

10 Methodes 

10 doe-
opdrachten

8 Meditaties

1jaar
beschikbaar

 

TESTIMONIAL 

Veelgestelde vragen

Is dit progamma wel geschikt voor mij?


Dit programma is geschikt voor jou als je de regie over je energie wilt pakken! Als jij: ✔ Op een kruispunt staat in leven en voelt dat er meer is ✔ Je energieloos voelt en de regie over je energie wilt pakken ✔ Je jezelf constant wegcijfert maar jezelf weer op 1 wilt zetten ✔ Je vaak onzeker bent maar weer in jezelf wilt geloven ✔ Professioneel vastzit en eerst aan je energie wilt werken ✔ Je relaties een boost wilt geven door aan jezelf te werken ✔ Meer vanuit je hart wilt leven en minder uit je hoofd ✔ Streng bent voor jezelf en zachtere energie wilt ervaren ✔ Moeite hebt om energie-ondersteunde keuzes te maken ✔ Een leven vol vertrouwen, energie en kracht kiest Echter kunnen er dusdanige fysieke of mentale obstakels aanwezig zijn waardoor deze course niet voldoende is om je doel te behalen. Als je bijvoorbeeld last hebt van een chronische depressie of diepgewortelde trauma's dan adviseren we dit eerst met een specialist op te paken. Wel kan het programma aanvullend ingezet worden. Ook als je last hebt van een (chronische) ziekte kan kan deze course complementair zijn aan het behandeltraject. Deze course is niet bedoeld als vervanging van generieke geneeswijzen, wel een een aanvulling hierop. Heb je hier vragen over? Stuur ons dan een mailtje via sharon@houseofflux.com.
Hoe lang kan ik het beste over het programma doen?


De course is een jaar beschikbaar. Echter helpt het om met jezelf een afspraak te maken die goed voelt voor jou. Voorbeelden hiervan zijn:
✔ 1 module per week op een vast moment
✔ 1 module per 2 weken op een vast moment ✔ 1 module per maand op een vast moment Blok dit moment in je agenda om optimaal de regie over je energie te pakken.
Waar kan ik mijn vragen stellen over de modules?


Bij vragen stuur je een maitlje naar sharon@houseofflux.com. In verband met Sharon's verlof startende vanaf half augustus zal haar team de vragen beantwoorden.
Behaal ik wel het beoogde resultaat met een online course?


Ja, een van de voordelen van een online course is dat je het volledig eigen tempo kunt volgen. De modules, meditaties en visualisaties zijn een jaar lang beschikbaar zodat je altijd terug kunt gaan naar je favoriete oefening voor een directe energieboost. Het mooie van online coaching is dat onze 'spiegelneuronen' ervoor zorgen dat we elkaar zien, begrijpen en aanvoelen. Ook via de videomodules. Net zoals bij een live presentatie alleen dan een stuk flexibiler. Je bekijkt de video's vanuit de comfort van je eigen huis/slaapkamer of waar dan ook ter wereld.
Welke oefeningen kan ik verwachten?


Deze course bevindt zich op het kruispunt van theorie/praktijk en spiritualiteit. Alle onderwerpen worden op een duidelijke manier uitgelegd en onderbouwd met voorbeelden en feiten. De methodes en oefenigen komen vanuit Sharon's achtergrond als integratief coach opgeleid aan de Academie voor Psychotherapie, persoonlijke ervaring in de mediawereld, haar passie voor energie zoals Reiki, energiemanagement en praktische neurowetenschappen. Voorbeelden van methodes zijn: hypnovisualisatie, schaduwwerk, meditaties, balanceren mannelijke en vrouwelijke energie, creatieve oefeningen het creeren van een energiestrategie op basis van een persoonlijke planner.

Heb je vragen over de course?

Stuur een berichtje via de chat of e-mail

Herengracht 213-2, 1016 BJ Amsterdam

sharon@houseofflux.com | @houseofflux_com